Hotel de Waalehof

Peddel en Pedaal is heel geschikt om in groepsverband een actieve en ontspannende dag te beleven in ons prachtige Westerwolde. Bij Hotel de Waalehof is een Peddel en Pedaal station ingericht met kano’s en fietsen. Via prachtige routes kunt u naar de stations in Sellingen en Wedde varen of fietsen. Bij ieder station heeft u de mogelijkheid om over te stappen van kano op fiets of andersom.

Wilt u gehaald of gebracht worden naar een opstapplaats dan wordt er € 10,00 voor autokosten berekend.

Bent u tijdens het kanoën in het water gevallen? Bij Hotel de Waalehof bieden wij u de mogelijkheid om te douchen.

Hotelkamers en appartementen
Zoekt u een goed en goedkoop hotel/appartement of groepsaccommodatie in Groningen? Dan is Hotel de Waalehof het adres om te overnachten! Ons appartementen/hotel ligt midden in Westerwolde tussen Vlagtwedde en Sellingen. Of het nu gaat om een weekendje weg, één dag, een paar dagen of weken, u zult genieten van al het mooie dat Zuid-Oost Groningen en het grensgebied Duitsland u te bieden heeft.

Het appartementen/hotel ligt midden in een grote tuin en grenst aan het riviertje de Ruiten AA. In ons hotel bevinden zich 5 tweepersoons hotelkamers, 1 éénpersoons hotelkamer en 5 volledig ingerichte appartementen. In de eetzaal op de begane grond verzorgen wij uw ontbijt, lunch(pakketten) en warme maaltijden (in overleg).

Naast goedkope overnachtingen bieden wij u verschillende mogelijkheden. Wilt u echter een feest? Een feest gaat het worden! Voor de familie, de vereniging of het bedrijf bieden wij diverse arrangementen.

U bent van harte welkom bij: Jacob en Fenny Wilts, wij zijn sinds december 2003 de eigenaren van dit hotel, het hotel is een ruim 100 -jaar oude karakteristieke boerderij  die van binnen geheel verbouwd is en een leuk onderkomen heeft voor een ieder die er wenst te verblijven, maar van buiten nog steeds uitstekend past in het landschap.

 

Kano, fiets of arrangement reserveren bij Hotel de Waalehof

  Wat wilt u reserveren?
  Canadese kanoKayakFietsKinderfietsKinderzitje

  Wat is uw gewenste huurperiode

  Welk arrangement wilt u reserveren?

  Aantal personen

  Datum reservering

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Opmerkingen

  Let op: Aanvraag onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  Contactgegevens Hotel de Waalehof

  Adres
  Weenderstraat 4, 9551 TK Jipsinghuizen
  Reserveringen
  0599 32 65 46 - info@hoteldewaalehof.nl

  Routebeschrijving

  • To:
  • Weenderstraat 4, Jipsinghuizen
  • From: