Vakantiepark de Barkhoorn

Vakantiepark De Barkhoorn ligt in de streek Westerwolde in Groningen; een ongewoon mooi stukje Groningen net buiten Drenthe. De camping is omgeven door heidevelden, prachtige bossen, verscholen vennetjes en het schilderachtige riviertje de Ruiten Aa. De meest gehoorde uitspraak van onze gasten is dan ook: ‘Wij hadden nooit verwacht dat Groningen zo mooi zou zijn!’.

Vakantiepark de Barkhoorn is een echte familie- en gezinscamping. Bij de recreatieplas en op het strand is altijd wel iets te beleven. In de Boerderij kunt u zowel binnen als buiten op het terras genieten van een hapje en een drankje. De kinderen kunnen zich intussen volop vermaken in het zwembad,op het springkussen of in de recreatieruimte. Voor de jongste kinderen zijn er ook volop speelmogelijkheden, zoals een speelbos, zandbakken en diverse speeltoestellen. Echter, ook voor senioren of rustzoekers biedt de camping en zijn omgeving vele mogelijkheden.

Bij de Barkhoorn kampeert u op ruime niet afgebakende plaatsen en maakt u gebruik van prima voorzieningen. In de zomervakantie en tijdens Hemelvaart en Pinksteren, zorgt een deskundig recreatieteam er bovendien voor dat de kinderen zich geen moment vervelen.

Kano, fiets of arrangement reserveren bij Vakantiepark de Barkhoorn

  Wat wilt u reserveren?
  Canadese kanoKayakFiets

  Wat is uw gewenste huurperiode

  Aantal personen

  Datum reservering

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Opmerkingen

  Let op: Aanvraag onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  Contactgegevens Vakantiepark de Barkhoorn

  Adres
  Beetserweg 6, 9551 VE Sellingen
  Reserveringen
  0599 32 25 10 - info@barkhoorn.nl

  Routebeschrijving

  • To:
  • Beetserweg 6, Sellingen
  • From: