Villapark Weddermeer

Villapark Weddermeer is een vakantiepark dat gevestigd is in Wedde. Het park is uitermate geschikt voor vissers en natuurliefhebbers onder ons. Het park is ruim opgezet zodat uw rust, ruimte en privacy volledig gewaarborgd zijn. Bijna elke villa ligt aan het viswater en beschikt over een eigen vlonder. Op het park staan 4-, 6- en 8 persoons villa’s, enkele beschikken over een sauna, zonnebank en/of met een uitbouw.  

Het park ligt vlak bij de stad Winschoten en de Duitse grens. De binnenstad Groningen bevindt zich op 40 minuten autorijden van het park. Naast het park ligt het recreatieplas Weddermeer, hier kunt u bij mooi weer heerlijk zwemmen of op de stranden liggen. Ook kunt u tegen betaling karpervissen op één van de visstekken.

Het park is een station van ‘Peddel en pedaal’. De schitterende omgeving  van Westerwolde kunt u ontdekken via de combinatie van kanoën en fietsen. Fiets, vaar en vis in deze prachtige omgeving en geniet. In het restaurant Paviljoen Weddermeer kunt u iedere dag terecht voor koffie met gebak, bbq of voor een heerlijk diner. Ook geschikt voor groepen.

Op het park zijn de volgende faciliteiten aanwezig: receptie, restaurant Paviljoen Weddermeer, mini-supermarkt, overdekt zwembad, snackbar, tennisbanen, wasserette, speeltuinen, springkussen, pooltafel, speeltoestellen, hertenweide, kano-, fiets- en skelter verhuur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie, deze is te bereiken via receptie@villapark-weddermeer.nl of telefonisch via 0597-561576.

Kano, fiets of arrangement reserveren bij Villapark Weddermeer

  Wat wilt u reserveren?

  Canadese kanoKayakFiets

  Wat is uw gewenste huurperiode

  Aantal personen

  Datum reservering

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Opmerkingen

  Let op: Aanvraag onder voorbehoud van beschikbaarheid.

  Contactgegevens Villapark Weddemeer

  Adres
  Paviljoenweg 2, 9698 XX Wedde
  Reserveringen
  receptie@villapark-weddermeer.nl - 0597 56 15 76

  Routebeschrijving

  • To:
  • Paviljoenweg 2, Wedde
  • From: